Om Aurdal Fjellpark

Oversiktsbilde

Første byggetrinn i Aurdal Fjellpark var ferdig 20. desember 1997 med tilsammen tretten enheter.  I 1998 ble det bygget 5 enheter.

I desember 2000 stod det ferdig 4 hyggelige tømmerhytter og i mars 2001 var Fjellparkstua klar.  Vi driver med kontunielig oppgraderinger og høsten 2009 totalrenoverte vi badene i 4 av de største hyttene våre.

Aurdal Fjellpark- Valdres  ligger på 1030 m.o.h. i et område med gode aktiviteter sommer, høst og vinter.  Her på Aurdalsåsen vokser trærne høyere enn de fleste steder i Norge.  Dette på grunn av et stabilt og godt klima.

Vi har en liten perle her i Aurdal Fjellpark og den kaller vi SOLNEDGANGEN. Dette er en kolle som ligger 50m vest for hytte nr 10, ut mot alpinbakken.  Her kan dere bli vitne til den mest fantastiske solnedgang.  Utsikten er helt utrolig og dere ser mot Skogshorn, Hemsedalsfjellene/Hallingskarvet og mot Jotunheimen.

På bildet over ser dere vår fantastiske beliggenhet.  Øverst ser dere toppen av heismasten til Valdres Alpinsenter. Langrennsløypene går 15m til venstre for hytta nederst til høyre på bildet.  Dere bor altså midt i smørøyet.

 

Vi har laget et lite billedgalleri fra Aurdalsåsen.

Velkommen til oss!

Gutt i hockey utenfor nr 1

I full fart ned alpinbakken utenfor hus 1 og hytte 9

Flotte skispor

Langrennsløypene utenfor hytte 13

Bjørgovarden kveld måne

Bjørgovarden i måneskinn.

Snøtrær

Utsikt fra alpinbakken utenfor leilighet nr 1.

Fam. Zimmer svart løype

Ute på tur i Ividalen.