Sommer

aktivitetersommer

Tur

Varierte merkede turstier opp mot 1164 m.o.h. Utgangspunkt for turer til Fjellenden, Bjørgovarden og Binnhovdsknatten.  Samt mange fjellveier som er fine å trille barnevogn på.

Aurdal Fjellpark er også et fint utgangspunkt for turer i hele Valdres og Jotunheimen. Vi hjelper gjerne til med å finne den perfekte turen til dere!

Båt

Vi har en båt på Lomtjern som våre gjester kan låne. Årer og redningsvester kan hentes ut i resepsjonen. Båtutleie finnes også på Damtjern og på Aurdalsfjorden.

Juvvandring

Ønsker dere en utflukt som gir sug i magen, prøv juvvandring i Hølerajuvet. Her blir dere tatt med ned juvet av dyktige guider som kjenner forholdene godt. 

Garantert en tur dere vil huske!

Familierafting på Begna

Dersom dere ønsker vannaktiviteter i litt roligere former kan det passe å ta seg ned Begna enten på en flåte eller SUP. Passer godt for barnefamilier.

Sykkelturer

Sykkelturer på hyggelige stølsveier. Sykler leier du i resepsjonen eller ta med din egen.  Valdres er et eldorado for syklister.  Ha Aurdal Fjellpark som et utgangspunkt og legg ut på kortere eller lenger turer rundt om i Valdres.  Vi har detaljerte sykkelkart med merkede turer i hele regionen.

Stølsbesøk

Besøk en av de aktive stølene som finnes i Valdres.  I løpet av sommer månedene kan dere komme på besøk til en støl som er i full drift. Her kan dere være med på fjøsstell, lære å yste og smake god stølskost. 

Fiske

«Fisking i Valdres» er et begrep. Mange fine fjellvann og elver der man kan prøve fiskelykken.

Golf

Valdres Golf ligger 15 minutter unna. Spill på en av Norges flotteste baner!

Det kan også arrangeres opplegg for grupper

Bilturer

Beliggenheten er meget god for dagsuflukter til:

  • Jotunheimen, ca. 70km. Der en kan ta Nord-Europas høyest-kjørende rutebåt.
  • Besseggen
  • Flåm
  • De norske fjordene, ved Sognefjorden, 140 km.
  • Hunderfossen
  • De olympiske byene Lillehammer, 108km. og Gjøvik, 90km (Fjellhallen og Skibladner).